Første afdeling af DDS2015 overstået

DDS1_15_MM-Twin

Første afdeling af DDS blev afhold i strålende solskin på Padborg Park i weekenden d. 18.-19. April 2015.
Der var flere spændende serier på programmet denne weekend, og sammen med den nye klasse Danish Superturisme Turbo, Legend Cars, Motard, og selvfølgelig DDS til virkelig at levere noget action – var rigtig mange publikummer mødt op på banen.

Lørdag blev der kørt træning og kvalifikation, og søndag stod den på konkurrence og indlagt træningspas i den resterende tid.

Jimmi Hansen kvallede sig ind som etter, med Martin Hjermitslev og Dennis Hansen lige efter sig på hhv. 2. og 3. pladsen. Resten af Top 8 blev udfyldt af Mads Andreasen, Thomas Riedel, Kim Mathiesen, Atli Odinsson og Jacob Ask.
Jimmi, Dennis, Martin og Mads gik videre til Top 4, og efter en afkørsel af Martin i hans chase-run med Dennis med efterfølgende skade, så kunne Mads Andreasen tage det laveste trin på podiet.
Finalen stod nu mellem Jimmi Hansen og Dennis Hansen – begge ankommet til Padborg efter succeser på Sturup dagen forinden – og efter en tæt finale endte Jimmi med at kunne stige op på øverste trin på podiet og Dennis på 2. pladsen.

Der var store klapsalver fra alle fremmødte under præmieoverrækkelsen, og generelt var tribunerne fyldte og hegnet langs langsiden sort af mennesker når der blev kørt drift – så alt i alt en vellykket weekend!